Summering av helgen

Den här helgen har varit toppen bra. Även om den inte inleddes så som jag hade tänkt mig. Fast vad gör väl det när man kan lösa det utifrån det man har att jobba med. Så det blev ändå toppen bra med facit i handen.
Det började med att jag fick följa med ner till båten och hjälpa till vid sjösättningen. Jag trodde inte det skulle ta så lång tid som det gjorde. Sen var det ganska kallt där nere.
Självklart så fortsatte helgen med hästarna. Började med att rida MG på fredag eftermiddagen. Sen så fortsatte det med Gordon och mysa med honom. Det var helt underbart att mysa och pyssla om honom.
Det blev inte bara hästarna i lördags. Jag och Jennifer tog en tripp ner till kosläppet i Bräkne-Hoby. Kan säga att det var inte direkt som vi trodde. Fast å andra sidan så är det ju lätt för mig att säga som vart med och jobbat i dem innan.
Resten av lördagen och söndagen veks till stalltjänsten. Så det var i stort sätt allt jag hade för mig i helgen.


Vilken tävlings debut :-)

Tävlingen som gick i Sporren i söndags (13-04-07) blev jag riktigt nöjd med. Det var debut för Lea och mig som ekipage. Men jag har vart ute och tävlat lokalt några få gånger innan. Lea hon skötte sig utmärkt både före, under och efter tävlingen. Hon skötte sig bra på framridningen och även inne på banan. Resultaten för båda klasserna som jag red är jag jätte nöjd med. Även om poängen från domaren i andra klassen var låga så tycker jag Lea gjorde en bra insats. Trötthet började komma då det blev massa stress innan jag skulle in. Som sen visade sig att det blev rätt tid tillslut. Så red fram henne nästan en timme. Fast inget kan hindra mig från att ändå vara nöjd med henne. Resultaten för klasserna blev 59,259% i LC:1 och 57,857% i LC:2. Så är jätte nöjd med henne.