Blir inte som jag tänkte

Detta inlägget blir inte alls som jag tänkte det skulle bli. Som slutet på mitt förra inlägg löd så skulle jag ju skriva lite om dagarna nere i Prag. Men har beslutat att inte göra det. Just för att det hade blivit tråkig läsning för er som läser bloggen. I stället så ska jag skriva lite om hästarna och kanske något mer. Jag hoppas verkligen på att få kommentarer på detta. Då jag börjar få skriva torka och inte komma på vad jag ska skriva.
Jag har varit utomlands i en vecka så har inte haft tillgång och skriva så mycket på bloggen. Men ni som känner mig vet stt jag lätt kan få abbstinens efter hästar. Vilket är särskilt lätt att då så här under sommaren. Att inte få vara med dessa vackra kan göra nästan vilken häst människa som helst knäpp efter ett tag. Men lyckligtvis kunde jag stilla min abstinens lite genom att få andas in häst doften i Prag genom att ta en häst och vagn tur genom staden. Så det lugnade mig lite för stunden. Det jag var riktigt glad över under turen var att även Mattias följde med utan några protester.

Får absolut inte glömma och skriva om min älskade Pompe. Han är en sån underbar hund och ja jag skulle nog faktiskt våga säga att han är den sötaste cocker spaniel grabben som finns. Även om han har lite humör så är han en underbar hund.
Det som märks tydligt på honom är att han är en extrem husse hund. Om han själv får välja mellan mig och Mattias så går han direkt till honom, sover nära honom och gill och med föredrar och kela med honom. Jag ska inte vara sån. Hundar väljer ju själva en person som de anser ska vara deras ledare. I detta fallet har Pompe valt Mattias som sin ledare. Vilket jag förstår eftersom han som sagt är en husse hund.
Kommande vecka har jag turen att få spendera tid med både Pompe och hästarna. Så det känns faktiskt ganska bra att spendera min tid på det sättet. Så hoppas Pompe håller humöret uppe även när husse kär hem på söndag för att jobba på måndag.

Sable dreams Poseidon "Pompe"