Föregående helgs tävling

I fredags (14-11-14) var det dags för en tävling med finaste Vanilli. Jag var lite smått nervös då jag inte visste vilken höjs jag skulle hoppa med henne. Men det gör inte så mycket. Just för att jag litar på henne. Det var heller inte bara en vanlig hoppning. Maskerad stod även som alternativ på tävlingen. Vilken jag inte var sen på att hacka på. 
Fast vad skulle jag klä ut mig och Vanilli till? Jo, jag fick den briljanta idén att klä mig som bonde och Vanilli fick bli lite av en lantis häst. Min kostym bestod av mina arbetsbyxor jag fick från skolan för 5 år sen, som skjorta valde jag den skjortan jag fick av donken och för att få till lite mage tog jag ett gammalt lakan och knölade till det och la det innanför skjortan. Bönder har ju gummistövlar på sig. Men för att göra kostymen fulländad så blev det ridstövlar och sen lera ner ansiktet  och stövlarna. För att klä ut Vanilli blev det bara att sätta fast lite hö i manen och svansen med gummiband.
Den här briljanta kostymen ledde till att jag vann maskerad tävlingen och fick en påse hästgodis, ett presentkort på HÖÖKS och så klart en blågul rosett. Kan liksom inte annat säga än att jag är så nöjd med min insats den kvällen. 


Priserna jag skördade på fredag kvällen





Det fina bonde ekipaget för fredags kvällen :)