Ovanligt

Något ovanligt inträffade idag. Jag försov mig och vakande 0728 när jag ska vara på jobbet 0730. Just vid såna här tillfällen är jag riktigt glad över att ha så nära till jobbet. Det var bara till att kasta sig ur sängen och på med ett par byxor och sen ge mig iväg. Sån tur var så har jag inte så värst många hästar att släppa ut.
Så med allt jag hade och göra nu i första vändan så lyckades jag med att jobbs ikapp den tiden jag missade. Vilket jag kände var bra för min egen räkning. Anledning till det är attack då slapp jag känna dåligt samvete för att hästarna kom ut senare idag än vanligt. Med det sagt så ska jag bara ta det lugnt och njuta av en ljuvlig dag mellan arbetspassen. Framåt kvällen blir det en cykel runda på ungefär en mil. Ska nämligen upp till Bastasjö och kolla till hästarna som går på bete där. 

Dåligt

Jag har kommit underfund med att jag är väldigt dålig på att skriva i min blogg. Men det har sina anledningar till att jag har varit det. Min tanke är att jag ska försöka dela med mig av två kanske tre anledningar till varför jag varit så dålig på att blogga. Hoppas på att jag ska kunna formulera mig väl i mina meningar och välja rätt ord. 
Första anledningen till att jag varit så dålig på att skriva är att jag har haft så mycket att göra. Det är allt från jobb, hästarna och mitt privat liv. Jag menar när jag väl är hemma och har tid så orkar jag inte sätta mig vid min iPad eller datorn och skriva. Just för att då är jag för trött för att kunna koncentrera mig på vad jag skriver. Så det  är kort fattat en av anledningarna till att jag inte har varit så aktiv i mitt skrivande. Hoppas dock på att jag kan bli bättre med mitt skrivande.
Andra anledningen till att jag inte varit så aktiv med skrivandet är som jag nämnde innan mitt privat liv. Då det har hänt en del i mitt liv så har det gjort att jag inte velat skriva och berätta vad som händer/hänt. Dock så kommer jag med tiden en dag berätta precis vad det är som har hänt i mitt liv. Fast vill först vara riktigt säker på att det är stabilt och lång varigt. 
Mer än så här kommer jag inte avslöja på ett tag. Som sagt var så kommer jag att skriva senare i framtiden om vad det är som är så hemligt. Håller det mesta hemligt till en början just för att jag vill inte att alla ska fråga mig och jag får ge samma svar om och om igen. Då tillslut så tröttnar jag på att vara trevlig i tonen och blir i stället sur.