Vilken träning :-)

Kvällens hoppträning gick helt okej. Hoppade S-båge och sen en liten bana med olika distanser. Det är verkligen svårt att hoppa S-båge med två olika distanser. Först en lång och sen en kort. Det var lite jobbigt. Men kul var det i alla fall. Sen att jag jagade hästen det gjorde det inte mycket bättre. Men det är jag som ska lära mig att inte göra det. Orgo får en guldstjärna även den här gången från mig.
Får heller inte glömma att Nella var jätte fin när jag red henne i tisdags (12-11-12). Testade att rida henne på pelham bettet. Det kändes bättre än när jag red henne på vanligt tre delat bettet. Men ska prova att rida henne på båda betten en gång till innan jag ger min slutliga dom. Som det känns nu så kommer det bli jätte bra när jag passar henne sen längre fram i december.

Ha det gott mina vänner :-) Om vi inte hörs så ses vi kanske :-)


Lyckad helg igen :-)

Som alltid har helgen den här veckan varit underbar. Den invigdes med en Clear Round på Vanilli. Den här gången så hoppade jag 80cm med henne. Hon var i vanlig ordning fin och lite piggare. Sen att jag gjorde samma fel vid några hinder så hoppar hon ändå. Just för att hon är verkligen jätte snäll. Distanserna som var mellan vissa hinder skulle stämma för Vanilli. Men självklart så gör jag mitt vanliga fel. Tar i hästen och lägger in 7 i stället för 6 galopp språng. Så det blev lite konstigt språng. I övrigt så flöt hon på bra.
Sen så blev det en tripp till Ullared och en tripp till Rasmus och Jesper. Där hade jag jätte trevligt med Jennifer som körde. Vi satt och pratade hela kvällen. Sen när klockan var 0120 så körde Jennifer och jag hem. Så båda resorna blev bra och var roliga.
Sen idag så verkar det som om kärleken äntligen har börjat gå på rätt håll igen. Men kommer inte avslöja något förrän det är stabilt. Tar man ut saker i förskott så kan det lätt komma ett bakslag


Bra och dåligt

Igår på hoppträningen så gick det både bra och dåligt. De första rundorna gick jätte bra. Men den sista rundan jag gjorde gick dåligt. Höll inte ihop Orgo och red i väg honom. Han skötte sig jätte bra. Så felen som uppkom igår tar jag på mig.
Första rundan som jag gjorde hade ett jämnt och fint flytt. Då var det en bana vi hoppade som var rolig. Där kände jag att jag hade Orgo i en bra galopp och distanserna stämde bra. Så var riktigt nöjd. Den andra rundan som jag gjorde skulle vara en omhoppnings bana. Första hindret kom jag bra in på. Men mot andra kom jag i bakåt läge. Så blev lite konstigt språng. På de två sista kändes det bättre. Men skulle velat göra om den rundan.
Den absolut sista rundan gick inte alls bra. Börjar med att ta i honom för mycket så jag höll på att flyga när han tog språnget. Så då var det bara till att börja om. När jag hade fått igång en bättre galopp så blev det ändå inte bra. Red iväg Orgo så ingen av de utsatta distanserna stämde.
I det här fallet så är jag jätte nöjd med hästen. Sen kunde jag gjort bättre ifrån mig. Fast ska inte grunna mer på det. Det är bara att komma igen och ta nya tag

Lev livet leende :-)


Kan man undra

Ibland så undrar jag verkligen vad vissa tänker med eller på. Framför allt vad det gäller meddelanden. Jag anser att läser man ett meddelande så kan man skicka ett svar tillbaka. Behöver inte vara som en hel uppsats. Det räcker med ett kort och koncist svar. För det är rätt tradigt när någon skickar ett sms eller någon annan form av meddelande och inte får svar. Tycker som sagt att det är väldigt dåligt av vissa inte svarar. Nämner inga namn så har jag ingen glömt. Men ni som inte svarar borde ta åt er av mitt inlägg.
Det kan faktiskt vara så pass att det hänt något så man måste få tag i just den personen. Eller så kanske det är något positivt som rör någon. Tillexempel sådan det vara så att man kanske berättar om sina känslor för den här personen. Då vill man ju ha någon form av bekräftelse.

TÄNK PÅ DET OVAN STÅENDE NU MINA VÄNNER