Det var ett himla bra tag sen

Nu vär det verkligen ett bra tag sen som jag skrev i min blogg. Det finns många olika anledningar till varför det har blivit så. Dock så tänker jag inte berätta om alla. Men kan i alla fall försöka att beskriva några stycken. Kan visserligen inte lova att det blir så bra. Då jag inte har något riktigt flyt i skrivningen ännu. Fast nu ska jag ge det ett försök.
 
1. Har jobbat en heldel innan julen förra året. Vilket innebär att jag haft svårt och dåligt med motivation. Fast ibland så kan man inte alltid skylla på sitt jobb. Som sagt var så har jag jobbat rätt mycket. Vilket jag gör nu med. Eller ja, jag gjorde ska jag säga för att vara så sannings enlig som möjligt.Fram tills Mars i år så har det varit både mycket och lite jobb timmar. Hade som mest timmar i mars om jag minns rätt.
 
2. POJKVÄN. Anledning till att jag skrev just det ordet med stora bokstäver är för att han betyder oerhört mycket för mig. Det intrycket han har gjort på mig första gången vi träffades kommer alltid finnas färskt i mitt minne. Kanske låter knäppt. Men jag tycker det är viktigt att man minns och kommer ihåg de starkaste händelserna som självklart är positiva som sker i förhållandet. Än så länge i mitt hittills 9 månader långa förhållande så har det bara varit positiva grejer som hänt. Så på ett vis känns det nära en konflikt eller så. Men hoppas verkligen inte att en konflikt kommer att bryta ut eller något annat negativt händer.
 
3. Hästarna. Jag vet inte om det har framgått så mycket innan. Men jag är en häst tjej och sysslat med hästar sen hösten 2001. Många tror att det bara är att åka äst oavsett vad man gör med den. Men det handlar om så mycket mer än bara åka häst. Det är känslan att få vara ett med ett så underbart djur.
År 2014 avslutades på ett kanon bra sätt. Med det menar jag att jag blev klubbmästare i dressyr för lektions ryttare på stor häst. Vilket jag blev jätte glad för. Har nämligen jagat den titeln i flera år och äntligen så blev min dröm sann. I år så har jag hunnit rida två av 4 klubbtävlingar som ingår i klubbmästerskapet.
 
4. Tävling/träning. Det har varit en del tävlinar i år också. Vilket inte heller har gjort att jag haft så mycket tid att skriva. Har ridit två tävlingar på klubbnivå där resultaten med två olika hästar. På första tävlingen så red jag Lea i både LC:2 2015 och fick 60,5%. Red även LB:1 2015 och fick även där 60,5%. LB:1 är det programmet som ingår i klubbmästerskapet. På andra tävlingen jag red så blev det endast en LB:1. Då jag kände att jag behövde lite mer träning i det programmet. Denna gången hade jag Hilli Vanilli och red ihop 63,7% vilket gav mig segern i den klassen. Ska även tillägga att jag har varit ute på en lokal tävling i Bräkne-Hoby (Rid- och körsällskapet Sporren). Där hade jag med mig Campari. Som jag lyckades lotsa jättebra genom första klssen som var en LC:2. Trots att domaren missade ett moment och avbröt mig så kom jag tillbaka starkt och red ihop 65% blankt. Som i sin tur ledde till en 4:e placering. Det var superkul att bli placerad i första lokala tävlingen för året. Andra klassen gick sämre på grund avv att funktionärer störde/skrämde Campari. Så i andra klassen som räknades till laget så fick jag bara ihop 57,85%. MSå just nu laddar jag för att åka ut till Jämjö Hästsällskap och bara rida en LB:1 individuellt. Just för att träna på programmet. För sen så är tanken att jag ska rida i laget i final omgången som går hos Yxnarums Ryttarförening,
 
Nej, nu känner jag att det får vara nog med anledningar och motivation. Nu ska jag fortsätta läsa 5o nyanser av mörker eller som orginalet heter 50 shades darker. Den är väldigt spännade kan jag meddela. Funderar ni på att läsa böckerna. Så kan jag varmt rekommendera att göra det. Tycker att det jag har läst har varit mycket bra och intressant.