Träningar och tävlingar

Nu händer det saker vill jag lova. Det är massa tävlingar på gång nu känner jag. Resterande helger nu i maj är det tävling på ett eller annat sätt. Det är både i hoppning och dressyr Så ska bli spännande och se resultaten. 
Den närmast kommande tävlingen  är nu på söndag 10/5 hos Jämjö Hästsällskap. Där är det andra omgången i Allsvenskan division 3 Blekinge i dressyr för stor häst. Min plan för den här tävlingen var att bara åka dit och rida en LB individuellt. Just för att få en bättre känsla än sist. Men har fått ändra på det och gå in i laget. Vilket jag tycker är roligt att jag får chansen nu med. Så är laddad och redo att ställa upp för min klubb och mina lagkamrater.
Nästa helg på lördagen 16/5 så ska jag tro det eller ej åka till Sölvesborgs Ridklubb och rida en tävling i hoppning. Jag som hela tiden sagt att jag inte vill/vågar hoppa på tävling. Men nu är jag anmäld och hoppas på att det kommer kännas bra och att jag kan rida laget. Så ser verkligen fram emot att få hoppa.
Pingst helgen 22-24/5 så har KLRK regionala/nnationella tävlingar i hoppning för häst. Då blir det till att vara funktionär och på banan och njuta av förhoppningsvis bra sport. Det är alltid lika härligt och få se klasser från 110 cm till 145cm. Är även jättekul att det kommer så mycket ryttare till Karlskrona.  Pricken över i hade varit om några kända ryttare hade kommit och hoppat också. 
31/5 så är det finalen i Allsvenskan division 3 Blekinge I dressyr för stor häst. Då så ska jag rida två klasser tänkte jag. Men allt får avgöras med i Jämjö om jag rider två klasser eller ej i Yxnarum.