Sista tävlingen för säsongen

I lördags var det sista tävlingen för säsongen för min del. Avslutade säsongen med en av mina absoluta favoriter, nämligen Rowny Joy. Han är en av de bästa hästarna i dressyren tycker jag. Vi två trivs bra ihop som ekipage. Programmet vi red idag var i vanlig ordning LB:1 2015 och det passar oss båda väldigt bra. Det händer liksom något hela tiden på något vis. Från och med nästa år så uppdateras programmet med lite nya saker. Ska bli kul och prova på det och kanske till och med starta det iallsvenskan nästa år.
\n
Men idag var vi verkligen på gång och hade en härlig bjudning även om ökningarna/längningarna inte blev det bästa i förhållande till vad vi kan. Fast man kan inte alltid vara på topp och prestera alla gånger. Dock vara vi och nästan nosade på vårt personbästa. Procenten vi fick ihop var efter om räkning 66,250%. Så kan inte annat än vara nöjd med det. 
Nästa år ska bli spännande och få rida det nya och uppdaterade LB:1. Ser även fram emot att jobbade vidare nu under vintern med like olika övningen med min kompanion Fellie :) 


Rowny Joy
Vallack f. 1998
E: Juweel K   U: Merona   UE: Gregor
Äg. Karlskrona Lyckå RK