Härlig kväll :-D

Snacka om vilken härlig kväll jag har haft på jobbet idag. Allt bara lekte på precis som det skulle. Handikapp lektionen funkade bra. Sen fordringen och fix av stallet gick också jätte bra.
Sen när jag precis hade sopat av logen och var på väg ut i stallet igen. Då möttes jag av Kristina som hämtade sina saker ute i sjukstallet. Först när jag såg henne blev jag helt chockad och bara stod där. Sen hängde jag med på varför hon var där. Alla ridlärarna ska iväg på utbildning i Ängelholm imorn. Så ska jobba åt dem imorn. Ser fram emot min arbetsdag imorn. Hoppas allt går bra med både stall, prova på ridning och eventuellt en ridlektion.
Avslutade min kväll på jobbet med att titta lite på en kompis som tränade. Alltid lika kul och se folk rida. Sen hjälpte jag henne med lastning av hästen och lite annat smått. Tänk vad kul man kan ha tillsammans med folk. När man är två och har roligt spelar tiden nästan igen roll.


Wow vad bra tävling :-D

Den här helgen kunde inte ha fått ett bättre slut än vad den fick. Idag stod det nämligen en tävling på agendan som jag själv var med i. Kan inte annat än säga att Vanilli och jag gjorde en kanon bra runda. Den var så bra att den resulterade i en andra placering. Vilket jag kände var bra för mig. Var ett tag sen jag gick 0+0 på en tävling.
Prisutdelningen ska jag egentligen inte bara tala om. Men när vi stod där framme och skulle ta emot min rosett så bara njöt jag av stunden. När vi sedan brände av i ett ärevarv så busade Vanilli och tyckte det var jätte roligt att få springa. Jag kunde inte hålla mig för skratt när hon bara brallade. Hon skakade så mycket på huvudet att hon tappade sin rosett. Sen ville hon inte stanna kvar så jag kunde hämta den. Men vad gör väl det när hon bara är pigg och glad. Det är verkligen kul att få rida en häst som är 20år som fortfarande kan liva upp stämningen och bete sig som en yngre häst. Med andra ord så älskar jag den söta lilla hästen :-)


Träning och longering

Tja, det är inte alltid det går som man tror på träningar. Ibland går det bättre och ibland sämre. Red nämligen Nella på träningen igår. För att inte ha ridit henne på 1 och halv månad så gick det väldigt bra. Men det blev lite för bra när vi skulle trava över bommar. Men då var jag så lugn jag kunde. Då gick det ganska bra tycker jag.
Morgonens longering av MG var något nytt. Hade inte longerat honom innan imorse. Men det gick bra. Han busade lite. Kunde ändå hålla i linan när han busade. Tur att jag har fått lära mig ett knep av en gammal vän.


Söt ponnyn

Lille Filip slutar aldrig att förvåna mig. Han blir bara duktigare och duktigare på tömkörningen. Idag var han och jag på en runda runt spandelstorp skolan. Det är verkligen roligt och se en liten mini skillnad varje gång. Nästa vecka så blir det en ny runda i skogen. Då behöver man inte tänka lika mycket på att inte vara ur vägen för de andra som rider. Sen märks det även att han tycker det är roligt att få göra något som inte hör till vardagen. Fast nu hör tömkörningen till hans vardag.
Kommer ihåg första gången jag tömkörd honom. Han vände sig hela tiden och tittade frågande på mig. Fast det är inte alltid lätt att vara liten och oförstående när det är något nytt som händer.

"Det är inte alltid lätt att vara liten när det är svårt"