Heja mig!!!! :)

Heja Heja mig!!! Har sökt tre jobb bara idag. Hoppas verkligen på att jag kan få något av jobben snart. Vill ha ett bra jobb så jag kan ta körkort och lite annat kul. Känns som om oturen alltid hängt över mig i issa fall. Men tröstar mig med att jag alltid har någon som jag kan ventliera hos. Alla har vi olika drömmar och mål som vi vill uppnå här i livet.
Mina mål och drömmar är att jag ska hitta en snäll, trevlig och respekterande kille som jag kan dela mitt liv och tankar med. Drömmarna jag har just nu är att allt bara ska flyta på och att jag en dag skaffar en egen häst. Det hoppas jag verkligen på att jag en dag sitter i sadeln på min alldeles egna häst. Har redan hittat den hästen jag skulle vilja ha. I alla fall att träna och tävla dressyr med. Det är Lea som jag har ridit en del på ridfskolan. Henne skulle jag verkligen vilja ha till egen och bara ha kul med.
Å andra sidan måste jag ha ett bra jobb och tjäna så pass mycket pengar så jag har råd att hålla hästen med allt den behöver. Men tills vidare får jag vara nöjd med att jag rider och tränar en väldigt fin häst. Gordon är den roligaste och mysigaste hästen jag rider näst efter Vanilli så klart. Inget kommer slå henne. Får fortsätta tänka på att jag har det faktiskt rätt bra med hästarna och allt annat nu. Jag får rida och ta hand om så fina hästar är en vikt i guld bara det.