Pokémon Go - Varför inte alla pokémon släpps i Sverige

Något som jag tycker är både konstigt och orättvist är att inte alla pokémon släpps i Sverige. Vad är det för mening med att släppa en generation när man inte släpper alla i den generationen i ett land? Jag kan tycka att när de släpper en ny generation av pokémon så kunde de ju även passa på att släppa de sisa i föregåede så det finns chans att fånga dem också så att man kan fånga alla i en generation. De som inte finns att fånga i Sverige borde man i alla fall kunna få i 10 km ägg. En del av de pokémon som inte finns i Sverige finns inte ens i Europa, utan bara i Asien.
Positivt är att de legendariska pokémonen i varje generation släpps så man kan raida dem. Dock är det i sig ganska svårt då man behöver vara typ 10 personer för att slå dem. Då De legendariska pokémonen är en nivå 5 på raid. Det är tyvärr däröfr jag inte ens har kunnat prova att raida en legendarisk pokémon. Varför ska det vara så svårt att få vissa pokémon?
När eventet Global Challenge var och om man fångade en viss mängd så kunde man få Farfetch'd i Europa och Kangaskhan i Asien. Där kan jag tycka att man kunde fått chansen på båda två eftersom eventet hette Global Challenge. Vad var det annars för mening med en global utmaning om inte alla som över hela världen spelar pokémon kan ta del av de olika belöningarna. Så jag tycker att vi som spelar i Europa kunde få Kangaskhan och de som spelar i Asien kunde få Farfetch'd. Men nej då så var det inte. Utmaningen borde inte ha hetat Global Challenge om inte alla över hela världen som sagt kan ta del av belöningarna. Visst det är bra att vi spelare världen över kan hjälpas åt att fånga tillräckligt med pokémon för att få dubbel xp och att lures vara längre än 30 minuter. Det var ganska bra att man fick dubbel xp under eventet så att man kunde gå upp i level snabbare.
Ytterligare en pokémon från generation 1 som inte finns i Sverige är Taurus. För den som är spelet hängiven går det inte att fånga alla från varje generation om de inte finns i landet som man bor i. Varför ska man behöva åka runt hela jorden för att fånga digitala figurer? Det fins nog inte någon som skulle få för sig och göra det. Dels för att det skulle ta otroligt mycket tid och även att det skulle kostat ofantligt mycket pengar. Visst man kan passa på att spela lite pokémon när man är utomlands och hoppas på att man får någon som man inte kan fånga i Sverige. Det man får lägga till i kalkylen är att det kanske inte är alla som kan åka till exempelvis Asien eller USA på semester. Så bara där får vi som kanske inte har möjlighet att göra det ännu en sak emot oss. Vilket är så fruktansvärt tråkigt.
Jag hoppas att de som är ansvariga utgivare av Pokémon Go en dag gör en uppdatering som innebär att de släpper de pokémon som inte finns i landet i nuläget. Fast tror tyvärr inte det kommer hända på ett bra tag. Men hoppas kan man alltid göra. Just för att hoppet är det sista som överger en människa. Så jag hoppas att även ni besökarw och läsare av den här bloggen håller med mig och hoppas på att det kommer en sån uppdatering :)

Kommentarer
Postat av: Yubbie85

Ville bara ändra min anonymstatus på föregående inlägg om Espeon och Umbreon. Som sagt du kan göra så många av de två du vill.

Svar: Okej. Annars är det helt okej om man vill vara anonym i sina kommentarer :)
ullismenmyself.blogg.se

2018-01-10 @ 14:36:05
Postat av: Yubbie85

Jag tycker de ska vara kvar som region-uniques (Tauros, Corsola mfl) men att man ska ha en garanti på att få en när man besöker. Första 5km ägg, som du fått via poke stop i landet du besöker, ska ge dig den regionsunika som gäller där. Problem blir med områden som har fler än en regionsunik, tex Florida som har tre (Tauros, Corsola, Heracross). Det är inte genomtänkt till 100 men ett förslag iaf på hur man får dom. Tråkigt att åka och sedan inte få någon unik. Vara nära för mig nyligen då jag fångade Tauros på en mellanlandning i San Francisco. Hade jagat febrilt i Los Angeles tidigare under semestern och inte sett skymten av en Tauros.

Svar: Ja, visst det kan det väl vara. Tycker ändå det är tråkigt att det ska vara så. Hade varit mer utmaning om man visste att man kan fånga alla i gen 1 till exempel för då tror jag folk hade varit ute mycket mer
ullismenmyself.blogg.se

2018-01-10 @ 14:43:33

Ditt Namn:
VIP?

Mail (publiceras ej):

Har du en blogg ?:

Skriv din kommentar här::

RSS 2.0